fredag 4. juni 2010

Informasjon om utstillinga

12.juni er dagen då sola skal skine frå skyfri himmel, og motorinterreserte frå Sykkylven og omegn skal få vise fram doningane sine.

Vi tek sikte på å få til ei felles innkjøring på parkeringsplassen vi skal halde til. Vi vonar dette skal bli meir "publikumvennleg".
Vi samlast på parkeringsplassen til Sykkylven Kulturhus, og kjører derifrå klokka 10.00. Ver gjerne ute i god tid. Om du ikkje har høve til å møte der, kan du sjølvsagt kome rett til utstillingsplassen på Aure.


Vi har fått tildelt ein parkeringsplass nordøst for sentrum, like ved Expert. Plassen er godt avgrensa og egnar seg flott til utstilling.

På området vi disponerar vert det høve til å kjøpe kaffi og svele. Vi har også eit opphaldsrom "innomhus" i tilfelle morgenduggen klumpa seg litt sammen utover. Teltet til Lutlaget vil også bli sett opp.

Utover dagen blir det mest truleg ein liten biltur, eller cruising. Dette vil vi kome nærare tilbake til utstillingsdagen.

Det viktigaste er at flest mogleg stiller opp slik vi verkeleg får vist fram mangfaldet i bilinterressa her i Sykkylven...

Om du har spørsmål om arrangementet ta kontakt med Arild på tlf. 932 29 808

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar