tirsdag 15. juni 2010

Bilutstilling 2010



Lutlagets første bil- og traktor-utstilling heldt bokstaveleg talt på å regne vekk..  å det var vel det einaste vi ikkje hadde regna med.







Sjølv om veret på denne junidagen ikkje var det beste, trassa veldig mange vergudane å stillte opp på utstillinga. Utruleg sprekt gjort.

25 bilar var å sjå på parkeringsplassen på det meste.


Starten frå Samfunnshuset gjekk klokka 10. Vi håpte at litt fleire skulle vere komne ut i gatene, men det var nok ønsketenkning frå vår side. Med hjelp frå sirenene på brannbilen gjekk det greit å kome seg gjennom sperringane som var sett opp før vi sette kursen mot parkeringsplassen, litt tidlegare enn planlagt..

Etter at bilane var plassert, tok vi turen til Skjerva og henta traktorar. Ei kortesje på 10-12 veterantraktorar etter vegen er ikkje daglegdags sjølv her i Sykkylven.

Noko bilutstilling er det mange år sidan vi har arrangert i Gamalt & Gale. Med positive holdingar frå handelsforeininga, sporty bileigarar som møtte opp sjølv om regnet hølja ned absolutt heile dagen, å publikum som tok turen innom for å sjå, må vi seie oss nøgde med utstillinga.

Likevel er der heilt sikkert ting som kunne vore gjort annleis. Har du ris eller ros om gjennomføringa? Tankar eller idear om komande utstillingar? Har du lyst å vere med å engasjere deg i arbeidet vi driv?
Legg igjen ein kommentar i feltet under, eller send ein epost til arild.aure@norpost.net

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar