søndag 15. november 2009

Haustfesten 2009

Laurdag 24. oktober arrangerte vi Haustfesten 2009. Dette var den 5. i rekka og det var soleis eit lite jubileum vi inviterte til.

Som åra før var det rundt 30 personar som deltok. Vi har etter beste evne prøvd å invitere alle som vi veit driv med omlag same hobby som oss til Haustfesten. Som det alltid må bli er det ikkje alle det passar for kvart år. Til neste haustfest vil datoen bli fastsett mykje før, slik den som vil har høve til å planlegge det i god tid. Å var du invitert i år treng du ikkje frykte noke. Du blir invitert neste år også, om du då ikkje gjer ei tyne.

I år var det filmframsyning på Daltun. VI hadde diverre ikkje fått laga nokon ny film, men sendte ei "ønskereprise" frå fjorårets Lulag-film. Familen Fivelstad hadde teke mange flott bilete frå årets "7-seterløp", og "Norgesløp." Johan Steffen hade teke med seg mange av desse til Haustfesten. Dei vart vist på storskjerm i løpet av kvelden.
Som du ser av innlegget over hadde Tormod og Ellen Strømgjerde med seg ei flott overrasking.


Maten i år var eit koldtbord som Ninas Lille Bakeri leverte, samt kaker og kaffi som seg hør og bør. Dette gjorde nok også sitt til at trivselen var på topp..

Gamalt & Gale vil takke alle som deltok, og gjorde sitt til at kvelden vart ei flott oppleving. Vèl møtt neste år...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar